Skip to Main Content »

Stopwatches

Stopwatch kopen?

Een stopwatch kopen bij Stopwatchcenter.nl is een waardevolle investering voor sport en andere (wetenschappelijke) activiteiten waarbij (verschillende type) tijden gemeten moeten worden. Wij bieden van vooraanstaande merken zoals Robic, Oslo en Sigma hoogwaardige tijdsmeting-instrumenten aan. De timers zijn als handheld stopwatch of stopwatch horloge verkrijgbaar. Van deze stopwatches zijn de meeste types 30m water resistant.

Stopwatches zijn bij ons met vrijwel alle denkbare functies beschikbaar. Een geschikt type stopwatch is eenvoudig op basis van de gewenste functie te zoeken. Zo is een stopwatch met count-up timer, multi-lap memorycountdown-timer, pacer, stroke-rate counter of een speedtimer snel gevonden. Om het kopen van een stopwatch verder te vereenvoudigen kan het gewenste stopwatch type tevens op basis van een specifieke (sport) activiteit worden gevonden.

1 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. OSLO Silver 60 Stopwatch

  OSLO Silver 60 Stopwatch

  € 37,95

  60 memory Dual-Split upcount timer
  Countdown Timer (199 repeats)
  7-second Amber Backlight Verlichting
  Thermometer - Fahrenheit of Celsius
  Klok, alarm & kalender
  30m water resistant
  Uitgerust met halskoord

  Meer info

1 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

Stopwatch kopen bij Stopwatchcenter.nl

Goed geïnformeerd een hoogwaardig stopwatch kopen? Stopwatchcenter maakt dit door de uitgebreide productinformatie en deskundig advies mogelijk! Daarbij kan een hoogwaardig stopwatch kopen hier zeer voordelig. Door onze ruime voorraad kunnen stopwatches vlot bij u worden thuisbezorgd. Om zeker te zijn van een goede aankoop is op onze website is veel stopwatch informatie te vinden. Zo is via de stopwatch functie pagina alle informatie te vinden over de functies die de door ons aangeboden stopwatches ondersteunen. Op de functie pagina’s worden tevens de stopwatch modellen weergegeven die voorzien zijn van de desbetreffende functie.

In onze online stopwatch shop vindt u een ruim assortiment stopwatches. De aangeboden timers zijn zeer degelijkheid uitgevoerd, fijn afgewerkt en ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. De voordeligste modellen zijn voorzien van een (veelgebruikte) “single event” timer. Hiermee kan een enkelvoudige oplopende tijd worden gemeten. Door de split functie zijn deze “single event” stopwatches in staat om de tijd per ronde (eenmalig) vast te zetten, de cumulatieve loopt dan op de achtergrond door en kan na activatie opnieuw worden weergegeven. De meeste (gemiddeld geprijsde) stopwatches zijn voorzien van uitgebreidere functies zoals een multi-lap memory timer (opname en opslagmogelijkheid van meerdere ronde tijden), countdown-timer (aftelbare ingestelde tijd) of een pacer (vooringesteld aantal beeps per minuut). De meest uitgebreide stopwatches uit ons assortiment zijn o.a. voorzien van een stroke-rate counter, multiple countdown counter of een speedtimer.

Stopwatch uitvoering

Stopwatches zijn verkrijgbaar in de volgende twee uitvoeringen: handheld stopwatches en horloge stopwatches. Handheld stopwatches zijn in de hand vast te houden en met dezelfde hand te bedienen. Deze stopwatches zijn uitgerust met grote knoppen en een groot display, hierdoor zijn deze timers gemakkelijk te bedienen en goed uit te lezen. Horloge stopwatches kunnen tijdens het sporten comfortabel om de pols worden gedragen. Deze timers zijn vaak voorzien van compacte bedieningsknoppen en display.

Stopwatch functies

Vrijwel alle gevraagde timing functies worden ondersteund door het totaal aan stopwatches uit ons brede gamma. Het merendeel van de aangeboden stopwatches is voorzien van een (multi-lap memory) count-up timer met opname + opslagmogelijkheid van meerdere rondetijden, een countdown-timer waarmee een vooraf ingestelde tijd afgeteld kan worden en een pacer die een vooringesteld aantal slagen per minuut (in beeld en geluid) kan weergeven. Ook stopwatches met de volgende specifieke functies zijn bij ons verkrijgbaar: Multiple Countdown-timer (mogelijkheid om meerdere opvolgende countdown tijden door te lopen), Stroke-rate timer (mogelijkheid om aantal slagen per minuut op te nemen) en Speedtimer functie (meten van snelheid)

Informatie over de stopwatch functies kunt u vinden op de functie pagina’s op onze website. Hier wordt per functie een uitgebreide uitleg gegeven. Uiteraard wordt bij elk afzonderlijk stopwatch type een uitgebreide uitleg over de functies en eigenschappen weergegeven. Bij vragen over een stopwatch of over een gezochte timing functie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stopwatch bestellen voor specifieke (sport) activiteiten

Het juiste type stopwatch bestellen kan erg gemakkelijk door deze te zoeken op de (sport) activiteit waarvoor de timer gebruikt gaat worden. Zo is het bijvoorbeeld eenvoudig om voor roeien, zwemmen, hardlopen of fietsen het juiste type stopwatch te vinden. Deze zoekmethode is tevens te combineren met zoeken op een andere variabele zoals een specifiek gewenste functie. Zo is bijvoorbeeld snel een stopwatch met countdown functie voor hardlopen of een stopwatch voor roeien met stroke-rate counter te vinden.